Publicație nouă a Asociației Internaţionale Step by Step (ISSA)

22.01.2018

   Căile care asigură calitatea: Dezvoltarea profesionalismului în instituțiile de învățământ preșcolar şi primar,  a apărut recent în cadrul proiectului „Promovarea înţelegerii comune a calităţii”, LED.
Căile care asigură calitatea este mai mult decât o simplă publicație. Este rezultatul implicării continue a membrilor Asociației Step by Step în dezvoltarea profesională a pedagogilor din mai multe țări de-a lungul mai multor ani.
Publicația este bazată pe lecții învățate, experiență acumulată de la parteneri, idei privind atingerea rezultatelor pe termen lung prin investirea în dezvoltarea profesionalismului și îmbunătățirea mediilor în care activează specialiștii în domeniu, care devin din ce în ce mai complexe.
Căile care asigură calitatea este publicația prin care Asociația internaţională Step by Step își formulează viziunea unică privind modalitățile de susținere a practicilor de înaltă calitate în educația și îngrijirea copiilor de vârstă mică.
Ghidul îmbină teoria cu practica, concentrându-se pe căile de dezvoltare profesională, care le par importante pedagogilor care lucrează în domeniul îngrijirii și educației copiilor mici.
În afară de aceasta, ghidul invită cititorii să afle, cum abordarea Asociației ISSA privind dezvoltarea profesională este reflectată în și susținută prin resursele incluse în setul de materiale privind calitatea.
Ghidul susține și argumentează ideea, că pedagogii au nevoie de timp și mediu adecvat pentru reflecție și propune căi și instrumente pentru dezvoltarea profesională a pedagogilor. 

© 2013 All rights are reserved Developed by WebConsulting